Keresés ebben a blogban

JSON Variables

Útjavítási munkák kezdődnek az M0-s és M31-es több szakaszán

Útjavítási munkák kezdődnek szombattól az M0-s autóút, valamint áprilistól az M31-es autópálya több szakaszán - közölte a Magyar Közút; a cég fokozott figyelmet kér az autósoktól.

Az MTI-hez eljuttatott közleményük szerint mozgó terelés mellett betonhézag-kiöntési munkákat végeznek. A munkálatok június végéig tartanak az M0-s autóúton március 18-tól hétvégente, az M31-es autópályán áprilistól hétköznapokon, az aktuális időjáráshoz ütemezetten, változó helyszíneken - írták.

A munkavégzés az M0-s autóút M1-es autópályától induló oldalán a 10-es és a 17-es (Nagytétény-Szigetszentmiklós közötti szakasz), valamint a 44-es és az 50-es (Maglód, Ecser térsége) kilométerszelvények közötti szakaszokat, míg az M31-es autópályán az M3-as autópálya felé vezető oldalon a 8-as és 13-as szelvények közötti (M3-as autópálya csomóponttól a 3-as főúti csomópontig tartó) szakaszt érinti.

Közölték: a mozgó munkaterületek kezdetére minden esetben munkavégzést előjelző és sebességkorlátozó táblák, valamint a változtatható jelzésképű táblák is figyelmeztetnek. A társaság a balesetveszély elkerülése érdekében mindenkit arra kér, hogy figyelmesen, a kihelyezett jelzéseknek és sebességkorlátozásnak megfelelően vezessen.

Az aktuális napi munkavégzésről és forgalmi helyzetről a www.utinform.hu weboldalon lehet tájékozódni - írták.