Keresés ebben a blogban

JSON Variables

Kidőlt fának ütközött egy személygépkocsi Kaposváron

Az erős szél és zivatar sok munkát ad a tűzoltóknak Somogy vármegye székhelyén - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Az erős szél és zivatar miatt sok helyen dőltek ki fák és szakadtak le faágak Somogy vármegye székhelyén, Kaposváron, ahol a város hivatásos tűzoltói folyamatosan haladnak egyik helyszínről a másikra. 

A Jutai úton kidőlt fának ütközött egy személyautó, amelyet áramtalanítottak a tűzoltók, a nagy fát pedig munkagéppel félig lehúzták az úttestről. A Vásártéri úton nem lehet közlekedni, mert egy nagy fa mindkét sávot elzárja. A Rákóczi tér és az Anna utca kereszteződésében leszakadt faág akadályozta a forgalmat, a tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. A Szántó utcában egy kidőlt fa törzsét kellett feldarabolni, a Sávház parkolóban egy személyautóra zuhant faágat kellett eltávolítani, a Béke utcában pedig az iskola bejáratánál leszakadt ágat darabolták össze motorfűrésszel a tűzoltók. Az ugyancsak Somogy vármegyei Kadarkúton a Kaposvár felé vezető 6616-os jelzésű úton, valamint a Barcs és Szulok közötti 6623-as úton egy-egy faágat kellett eltávolítani az úttestről. Lakossági bejelentés szerint nem lehet közlekedni Igal és Kazsok között, a 6503-as úton, mert egy hatalmas fa eltorlaszolja az egész utat. A taszári polgármester pedig azért kért segítséget, mert az Ady Endre utcában egy nagy fa kidőlt az úttestre, és magával rántott több villanyoszlopot.